ATATÜRK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ZİYARETİMİZ

Atatürk Meslek ve Teknik Anadolu Lisesine çok keyifli bir ziyaret gerçekleştirdik. Bu ziyaretimizde öğrencilerimize Etka-d Otomotiv kurum kültürümüzden, değerlerimizden, neleri önemseyip, neler başardığımızdan, hangi sektörlerde faaliyet gösterdiğimizden, üretim süreçlerimizden ve ürün gamımızın çeşitliliği hakkında bilgilendirmeler de bulunduk.

Sunumlarında Teknik Denışmanımız Ayhan Pelin Bey Ür&Ge departmanımızdan, tasarımın öneminden, bir kalıbın başından sonuna süreçlerinden bahsederken, Proje ve Kalite yöneticimiz Zerrin Özer Ünal Hanım da enjeksiyon süreçlerinden, enjeksiyon makinelerinden, plastiğin ham malzemelerinden bahsederek öğrencilerimizi bilgilendirdik. Öğrencilerimiz de bu alanda ve sektörde ki sorularını ve endişelerini bizimle paylaşarak sorularına cevap buldular.

Ayhan Bey ve Zerrin Hanım uzun yıllardır kendi alanlarında ki bilgi birikimlerini ve deneyimlerini anlatarak, bölüm seçimi yapacakları bu süreçlerinde 10. sınıf olan öğrencilerimize yardımcı olduklarını ve yön verici olduğunu umuyoruz.

Atatürk ve Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenlerimizden Ahmet Beldüz’e, Erdem Özer Bey’e bu etkinliği organize ettikleri, M. Kenan Dunar Bey’e bizleri okul hakkında bilgilendirdiği, atölyelerini gezdirdiği ve bu atölyelerde neler başardıklarını bizlere aktarıp aynı zamanda  bizleri gurulandırdıkları için teşekkürlerimizi bir borç biliriz.